Celestin Brewaeys wint de Groene Pluim van Groen Horebeke

Celestin Brewaeys mag de Groene Pluim mee naar huis nemen.
Lieke D'hondt Celestin Brewaeys mag de Groene Pluim mee naar huis nemen.
Groen Horebeke heeft op haar nieuwjaarsreceptie de Groene Pluim uitgereikt aan Celestin Brewaeys. Hij organiseerde in de zomer van 2018 voor het eerst het muziekfestival Achterhof in Sint-Kornelis-Horebeke.

De Groene Pluim gaat elk jaar naar een persoon of organisatie die zich op sociaal, cultureel of ecologisch vlak heeft ingezet in Horebeke. Het initiatief van Celestin Brewaeys kon Groen Horebeke bekoren. “De gezellige weide waar Achterhof plaatsvond, vormde het decor waar jonge talentvolle muziekgroepen uit de Vlaamse Ardennen het publiek vermaakten. Iedereen was welkom en bovendien ging de opbrengst van Achterhof naar The Ocean Cleanup, een project dat het plastic afval uit de oceanen wil opruimen”, verduidelijkt Filip Hebbrecht van Groen.

Zoals de traditie het wil, kreeg de winnaar van de Groene Pluim ook dit jaar een kunstwerkje van de hand van Meyke de Leeuw. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.