ANPR-camera’s voortaan toegelaten in Horebeke

Illustratiefoto - De politiezone Brakel kan voortaan ook camera’s met automatische nummerplaatherkenning inzetten in Horebeke.
Bollen Illustratiefoto - De politiezone Brakel kan voortaan ook camera’s met automatische nummerplaatherkenning inzetten in Horebeke.
De politiezone Brakel mag voortaan ook ANPR-camera’s gebruiken op het grondgebied van Horebeke. De voltallige gemeenteraad heeft daar toestemming toe gegeven. 

De camera’s met automatische nummerplaatherkenning kunnen zowel door de bestuurlijke politie als de gerechtelijke politie worden ingezet. Dat wil zeggen dat de politiediensten zowel tijdens preventieacties als bij het opsporen en vaststellen van misdrijven kunnen gebruikmaken van de camera’s. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.