Wekelijkse pop-up boerenmarkt vanaf 20 maart

De Markt wordt op 20 maart feestelijk geopend.
RV/Mats Palinckx De Markt wordt op 20 maart feestelijk geopend.
Ferm organiseert vanaf 20 maart wekelijks een overdekte pop-up boerenmarkt in de gebouwen van VITO aan de Hemelrijksestraat. Verschillende lokale handelaars en landbouwers zullen er hun producten verkopen. 

Het gaat onder meer om groenten en fruit, kazen, zuivel, eieren, vlees, confituur, desembrood en ijs. Tijdens de markt worden regelmatig demo’s of workshops met seizoensproducten van de markt georganiseerd. Er is een kinderhoek en een kleine bar met regionale dranken. De markt vindt telkens plaats van 15 tot 19 uur.

Deelnemers

Deelnemende handelaars en bedrijven zijn Lu en Els Adriaensen-Wynants (aardbeien en zoete kersen in de zomer), appelboer Stoffels-Van Baelen, hoeveslagerij Den Bourgondiër, kaasmakerij De Meirhoeve, melkveebedrijf De Paardenbloemhoeve, aardbeienbedrijf Wout en Liesbeth Suykerbuyk-Hens, Het Groentehuisje & Den Hof, bakkerij Het Maal, Local Harvest (vier jonge telers van onder meer komkommers, bessen, tomaten en zelfs bier), aardbeienbedrijf Marc en Lianne Joosen, bloemenkwekerij Romberama uit Loenhout, Slagerij Verstappen uit Sint-Lenaarts, schapenhoeve Slommerhof uit Rijkevorsel, legkippenbedrijf Kakelhof, schapenbedrijf en ijshoeve Vaneleke, tuinbouwbedrijf Wilaardenhof uit Loenhout.

Regelmatig zullen er ook eenmalige gasten zijn zoals Belgische Saffraan, Wijndomein Hoogstraten, Brouwerij Vagebond, Tripel Katrien en de Scheldebrouwerij.

https://www.samenferm.be/netwerk/de-markt