Vrouw verbreekt relatie en krijgt rake klappen

Kristof Baelus
Peter C. (45) uit Hoogstraten moest zich bij de rechtbank van Turnhout verantwoorden voor bedreiging en slagen en verwondingen aan zijn ex-vrouw. Nadat de man het huis van zijn ex-vrouw binnendrong, gaf hij haar enkele klappen.

Peter C en zijn ex-vrouw waren vijftien jaar samen toen zij een einde maakte aan het huwelijk. Toen de ex-vrouw op 17 augustus  ‘s avonds thuiskwam, had de man zich verscholen in de woning. Hij begon haar uit te schelden en deelde enkele rake klappen en trappen uit. Toen ze met haar auto wilde vluchten werd ze door Peter C. uit de wagen getrokken, waarna ze weer enkele klappen moest incasseren. Tijdens het joyriden heeft Peter C. een persoon aangereden, waarna hij de woning van de buurman binnendrong. Zijn ex-vrouw had zich daar verscholen onder het bed, maar ook daar kreeg ze van Peter C. enkele trappen. Er hangt de man een celstraf van tien maanden en een geldboete boven het hoofd. Vonnis op 11 februari.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.