Riooldeksels geasfalteerd en weg vol putten: aannemer zal werken opnieuw moeten doen

De stad gaat de aannemer in gebreke stellen, want op heel wat plaatsen is het asfalteren niet volgens de regels van de kunst verlopen. Dit riooldeksel is niet meer open te krijgen.
Toon Verheijen De stad gaat de aannemer in gebreke stellen, want op heel wat plaatsen is het asfalteren niet volgens de regels van de kunst verlopen. Dit riooldeksel is niet meer open te krijgen.
De stad heeft de aannemer op de vingers getikt die de voorbije weken en maanden asfalteringswerken heeft uitgevoerd in onder meer de Venhoefweg. Op heel wat plaatsen zijn de werken niet correct uitgevoerd. “Dit kan niet door de beugel. We nemen zeker stappen”, aldus schepen Jos Martens (Hoogstraten Leeft). 

Oppositieraadslid Marc Haseldonckx (CD&V) bracht de slechte uitvoering ter sprake. “Groeven in het wegdek, riooldeksels die grotendeels dicht zijn geasfalteerd, dat is toch niet normaal?”, aldus Haseldonckx.

Schepen Jos Martens kon Haseldonckx alleen maar gelijk geven. “Onze dienst is al met de aannemer op pad geweest, we wachten nog even het verslag af. Maar dit gaan we absoluut niet zo laten. De werken zullen opnieuw uitgevoerd moeten worden. Ook op Hoogeind in Meer zijn er gebreken vastgesteld.”

Het nieuwe asfalt zit vol putten.
Toon Verheijen Het nieuwe asfalt zit vol putten.
Het nieuwe asfalt zit vol putten.
Toon Verheijen Het nieuwe asfalt zit vol putten.
Toon Verheijen
Toon Verheijen6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • chris delanghe

  Dé duurste kontrakten en de grootste brol. Enkel in Belgie. Meer putten dan wat anders. Putten én bulten zijn in Belgie regel. Een vlak stuk weg zoals in Nederland, Frankrijk, Duitsland is hier uiterst uitzonderlijk.

 • Eddy van Dorst

  Het probleem in den belziek is vriendjes politiek en aannemers sjoemelen en maken wegen met de slechste en goedkoopste materialen zodat deze op een paar jaar al volledig zijn versleten.Hoe komt dat asfalt wegen smelten in den belziek als het eens warm wordt en in Spanje waar het véél warmer is alles goed blijft.

 • Jean Rolly

  Jobstudenten ,aanvaard?niet degene die voor deze stiel leren,anders gebeurd dat niet

 • willy platteau

  putten in de weg??? dan mogen ze 99% van alle wegen in dit land vernieuwen ! maar tegoed hé ! ni met bucht materiaal

 • Roger Cooks

  Die beelden zijn geen uitzondering voor Hoogstraten, maar typeren ons gánse wegennet.