Politie Noorderkempen houdt drie dagen verkeerscontroles

De politie hield een heel weekend controles.
Lokale Politie Noorderkempen De politie hield een heel weekend controles.
De lokale politie Noorderkempen heeft een heel weekend verkeerscontroles controles gehouden. Er werden verschillende pv’s opgesteld. 

De controles vrijdag vonden plaats op de Vrijheid in Hoogstraten, Voort in Meerle, de Beukendreef in Wortel en de Steenweg op Weelde in Merksplas. Op zaterdag waren er verschillende plaatsen in de drie gemeenten verkeerscontroles. Zondag was specifiek gericht op alcohol-en drugs. Die controles vonden plaats  op het kruispunt Kapelweg en Meersel en Kapelweg  en Dreef in Meersel-Dreef, de Vlimmersebaan in Sint-Jozef Rijkevorsel en de Steenweg op Turnhout in Merksplas.

Er werden niet minder dan 1.200 voertuigen gecontroleerd. Er weden pv’s opgesteld voor drugs in het verkeer (3), alcohol achter het stuur (16), het niet dragen van de gordel (7), geen geldige verzekering (2), vervallen keuring (2), rijden zonder rijbewijs (4) en nog een reeks parkeerovertredingen. 

Het weer was niet altijd even goed.
Lokale Politie Noorderkempen Het weer was niet altijd even goed.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.