Feestfrituur Den Eetwagon en WK Dorp maken Senegalees dorp dolgelukkig

Feestfrituur Den Eetwagon en de organisatie van het WK Dorp Hoogstraten schonken afgelopen zomer 5.000 euro aan een project in Senegal. Met dat geld is ondertussen in Senegal heel wat gebeurd.
Enkele beelden die Yvonne Braspennings op haar Facebookprofiel deelt.
RV Enkele beelden die Yvonne Braspennings op haar Facebookprofiel deelt.

 “Er zijn onder meer twee klaslokalen gebouwd en er werd ook voor het nodige materiaal als balpennen en schriften gezorgd”, vertelt Yvonne Braspennings die alles ter plaatse gaan bekijken is. “We hebben ook nog wat materiaal voor een plaatselijk ziekenhuis kunnen kopen, verschillende voedselpakketten, voetballen en ander speelmateriaal voor clubs en zaden om groenten te kunnen kweken. Namens de gemeenschap en de mensen uit Senegal en het dorpje Sinthiane moesten we iedereen bedanken.” Ook Nick Jorissen van het WK Dorp is een gelukkig man. “We hadden nooit gedacht dat we zoveel konden laten verwezenlijken met onze bijdrage. Super tevreden dat we dit hebben kunnen doen.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.