Winnaars eindejaarsactie Hooglede-Gits Wint krijgen prijzen

Unizo Hooglede-Gits maakte de winnaars van de eindejaarsactie bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie in de cafetaria van sporthal Ogierlande.
Sam Vanacker Unizo Hooglede-Gits maakte de winnaars van de eindejaarsactie bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie in de cafetaria van sporthal Ogierlande.

In sporthal Ogierlande in Gits werden de prijzen uitgereikt van de eindejaarsactie ‘Hooglede-Gits Wint’ van Unizo. Vijfentwintig mensen wonnen een ontbijtmand en een waardebon van vijftig euro, tien deelnemers kregen een waardebon van honderd euro en vier gelukkigen gingen huiswaarts met een van de vier hoofdprijzen: een bon van vijfhonderd euro. Een onschuldige hand trok de namen van Ann-Sophie Buyse, Erna Verhougstraete, Saskia Logghe en Tamara Duffeleer. Het is ondertussen al het derde jaar op rij dat de Unizo-afdelingen van Hooglede en van Gits samenwerken voor de eindejaarsactie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.