Werken nieuwe jeugdlokalen lopen twee maanden vertraging op

De werken aan de nieuwe jeugdlokalen schieten niet snel genoeg op.
Joke Couvreur De werken aan de nieuwe jeugdlokalen schieten niet snel genoeg op.
De werken aan de nieuwe jeugdlokalen in Hooglede schieten niet snel genoeg op. Normaal hadden de werken in april klaar moeten zijn, maar de einddatum is opgeschoven naar 26 juni. 

Die datum moet gehaald worden, want het is de bedoeling dat de speelpleinwerking van Zoeber deze zomer gewoon kan doorgaan op de site. Monitoren van Zoeber zouden daarbij al gebruik moeten kunnen maken van hun nieuwe lokalen op de benedenverdieping van de nieuwbouw. Oppositieraadslid Kristof Pillaert (Groep 21) merkte op dat er toch nog heel wat werk aan de winkel is en vroeg zich af wat er gaat gebeuren als 26 juni niet gehaald werd. Jeugdschepen Frederik Sap (Allen 8830) reageerde dat er al meermaals met de aannemer samen werd gezeten en dat de deadline gehaald zal worden. Al gaf de schepen ook mee dat zaal Den Akker deze zomer voor alle zekerheid vrijgehouden wordt.

In maart 2018 ging de eerste spadesteek van de nieuwe jeugdlokalen officieel de grond in. We zijn een jaar later, maar de werken zijn nog niet af.
Sam Vanacker In maart 2018 ging de eerste spadesteek van de nieuwe jeugdlokalen officieel de grond in. We zijn een jaar later, maar de werken zijn nog niet af.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.