Werken Hogestraat gaan nieuwe fase in

De werken in de Hogestraat, de Schoolstraat en de Kleine Stadenstraat gaan stilaan de laatste fase in.
Sam Vanacker De werken in de Hogestraat, de Schoolstraat en de Kleine Stadenstraat gaan stilaan de laatste fase in.
Tussen maandag 19 augustus en vrijdag 23 augustus wordt hinder verwacht in de Hogestraat, Schoolstraat en Kleine Stadenstraat. Er wordt nieuw asfalt gegoten.

Tijdens de werken zal in de Schoolstraat en de Kleine Stadenstraat (in het stuk tussen de Schoolstraat en Marktplaats) tijdelijk tweerichtingsverkeer worden ingevoerd. Verder geldt een parkeerverbod in de Schoolstraat, Hogestraat (tussen Schoolstraat en Marktplaats), Kleine Stadenstraat en Kleine Noordstraat. De winkels in de werfzone zullen te voet bereikbaar zijn. 

De werken, die begin maart gestart zijn, omvatten in de eerste plaats de aanleg van nieuwe rioleringen en nutsleidingen. Voor het verlof werd nog nieuw beton gegoten aan de rotonde en werd ook al gestart met de aanleg van de voetpaden. Bedoeling was om ook de toplaag van de straat voor het verlof afgewerkt te krijgen, maar die deadline werd niet gehaald. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.