Tweede editie First New Year’s After Party

Jürgen Ghekiere, Natacha Goudsmet, Frederik Desmet en Annelies Decoster organiseren voor het tweede jaar op rij een nieuwjaarsfuif in Den Akker.
RV Jürgen Ghekiere, Natacha Goudsmet, Frederik Desmet en Annelies Decoster organiseren voor het tweede jaar op rij een nieuwjaarsfuif in Den Akker.
Voor het tweede jaar op rij organiseren twee koppels op 1 januari ‘The First New Years After Party’ in zaal Den Akker. Het driedelige concept blijft nagenoeg ongewijzigd, al is de entree voor de fuif dit jaar gratis.

Vanaf 16.30 is er in beperkte kring een etentje voor mensen die nood hebben aan samen zijn, waarna om 18.30 uur ‘The First New Years’ After Bar’ opent, waar iedereen kan genieten van een aperitiefje, gekoppeld aan een gratis optreden van Filip D’Haeze. Voor de kinderen is er een grimestand en een springkasteel. De fuif start om 21 uur met dj High Fly. Om 22.45 uur komt dj Da Rick anderhalf uur draaien. 

Vorig jaar kon het initiatief van Frederik Desmet, Annelies Decoster, Jürgen Ghekiere en Natacha Goudsmet op 150 gasten rekenen. Dit keer ligt de lat iets hoger, want de vier vrienden besloten geen toegangsgeld meer te vragen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.