Sons en The Kids headliners op Minirock

De zestiende editie van Minirock staat voor de deur
Sam Vanacker De zestiende editie van Minirock staat voor de deur
De zestiende editie van Minirock vindt plaats op zaterdag 12 oktober. Het inclusieve rockfestival in de sporthal van het Dominiek Savio Instituut in Gits heeft naar goede gewoonte enkele mooie namen op de affiche. Headliners dit jaar zijn Sons en The Kids.

“Sons won de Nieuwe Lichting van Studio Brussel en stond vier weken op nummer een in De Afrekening”, weet Tom Supeene van de organiserende werkgroep. Daarnaast zijn we trots dat we dat jonge geweld kunnen aanvullen met de ervaren punk van The Kids. Een mooie combinatie van oud en nieuw.” 

Naast de twee headliners staan ook Escape Elliott, Maribold & The Mood en Carneia op het programma. Die laatste twee bands hebben met respectievelijk Kevin Anne en Joppe Vandewalle elk een Gitsenaar in de rangen. Afsluiter is opnieuw dj Master of the Plaster. 

Tickets kosten tien euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen bij cafés ’t Geniep en De 3 Koningen in Gits. Voor het eerst kunnen tickets ook online besteld worden op www.universe.com. Aan de deur betaal je twaalf euro. Meer info op www.minirock-gits.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.