Oldtimermeeting V8 Brothers Village op kasteeldomein Dominiek Savio aan achtste editie toe

De V8 Brothers maken zich op voor de 8ste editie van de V8 Brothers Village in Gits
Sam Vanacker De V8 Brothers maken zich op voor de 8ste editie van de V8 Brothers Village in Gits
De V8 Brothers organiseren op zaterdag 6 en zondag 7 juli de achtste editie van hun oldtimermeeting op het kasteeldomein van Dominiek Savio. 

De meeting groeide de voorbije acht jaar uit tot een evenement van formaat, met telkens duizenden nieuwsgierige bezoekers. Net als de voorbije twee jaar gaat het om een tweedaagse waar behalve voor oldtimers ook veel aandacht is voor muziek en randanimatie in de ‘Village’. 

Bezoekers kunnen terecht op een markt met typische retrostandjes, kunnen genieten van shows of kunnen workshops volgen. In de feesttent, die nog een stukje groter wordt dan vorig jaar, worden tien verschillende bands verwelkomd over het hele weekend heen. Bijzonder is dat een aantal van die bands destijds onder de vleugels van het historische platenlabel Sun Records vielen. Dat label is bekend voor de kansen die het bood aan artiesten als Elvis Presley, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash en Roy Orbison.

 Wie reserveert kan overnachten op de camping. Leuk detail: alle deelnemende oldtimers dateren van voor de jaren ’80. De opbrengst gaat naar de bewoners van Dominiek Savio. Meer info op www.V8Brothers.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.