Mountainbiken voor het goede doel op oudejaarsdag

De Gitsbergtoertocht is straks aan z'n 17de editie toe
RV De Gitsbergtoertocht is straks aan z'n 17de editie toe
Op 30 en 31 december is de Gitsbergtoertocht al aan de zeventiende editie toe. De opbrengst van de mountainbikerit gaat naar het goede doel.

De vriendenkring van voestalpine Sadef en WTC De IJzerzonen staan opnieuw in voor de organisatie. Inschrijven en starten kan aan de sporthal van Dominiek Savio in de Koolskampstraat. Mountainbikers krijgen de keuze tussen drie afstanden: 32, 42 en 52 kilometer. Het parcours loopt onder meer langs het terrein van Voestalpine Sadef, waar een aantal technisch uitdagende stukken voorzien zijn. De opbrengst gaat naar twee goede doelen, met name vzw Het Ventiel, die werkt met buddy’s voor mensen met jongdementie en vzw Make-A-Wish, die wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Onderweg wordt bevoorrading voorzien en achteraf kunnen de fietsen afgespoeld worden. Deelnemers kunnen douchen in de sporthal.  Inschrijven en starten kan op zondag 30 december tussen 8 en 14 uur, op maandag 31 december tussen 8 en 11 uur. Alle info bij Marc De Schamp op 0473/74.42.25. Een fiets huren kan via 051/78.04.90.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.