Legendarische feestzaal La Palma is verkocht

La Palma heeft betere tijden gekend. De ooit zo populaire feestzaal ligt er al ruim een jaar compleet verlaten bij
Sam Vanacker La Palma heeft betere tijden gekend. De ooit zo populaire feestzaal ligt er al ruim een jaar compleet verlaten bij
Feestzaal La Palma in Gits is verkocht, al is de identiteit van de nieuwe eigenaar voorlopig niet bekend. Wat er zal gebeuren met de oude zaal, is evenmin duidelijk.

Philip Leroy van Brouwerij Het Sas bevestigt het nieuws. “La Palma is niet meer van ons. Voor onze familie was het toch een emotionele beslissing, want het was mijn vader zaliger die La Palma in de jaren zestig heeft gebouwd. De zaal is meer dan een halve eeuw in onze familie geweest dus dit kan je gerust het einde van een tijdperk noemen.”

De identiteit van de koper blijft voorlopig geheim en ook de plannen met de site zijn nog niet duidelijk. “De nieuwe eigenaar wil de plannen met de site nog even stil houden en die wens respecteren we uiteraard. Al kan ik wel zeggen dat er geen nieuwe horecazaak meer zal komen.” Vermoedelijk zal het verouderde gebouw hoe dan ook op termijn gesloopt worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.