Ish Ait Hamou zoekt mysterieuze vrouw uit Gulden Zonne

De selfie die Ish nam met de vrouw in mei 2016.
Foto Ish Ait Hamou De selfie die Ish nam met de vrouw in mei 2016.
Ish Ait Hamou, bij het grote publiek vooral bekend als jurylid van So You Think You Can Dance, is op zoek naar de vrouw op deze foto. De foto is genomen op 26 mei 2016, toen de choreograaf - die ook een begenadigd schrijver is - kwam voorlezen uit zijn werk tijdens een auteurslezing in De Gulden Zonne in Hooglede.

De sympathieke danser ontdekte onlangs de foto op zijn smartphone en besliste dat hij een belofte wou nakomen. Hij stuurde volgend bericht de wereld in:


"Tijdens mijn vlucht van Oekraine naar hier ging ik even door al mijn foto's die ik op mijn telefoon had opgeslagen... en toen zag ik deze", vertelt Ish op Facebook. "Maanden geleden, na een lezing, liep deze dame naar me toe. Zeer fijne en verlegen dame.Ze liet me weten dat ze graag samen op de foto wou als herinnering maar ze was haar toestel vergeten. Ik stelde voor dat ik die zelf zou nemen en het haar zou doorsturen. Helaas ben ik dat vergeten en ik zou via deze weg graag alsnog mijn belofte van toennakomen. Al wat ik heb is deze foto, de kracht van het internet en de hoop dat zij of iemand die haar kent, Facebook heeft."

Mail naar west@hln.be

Wie de dame op de foto herkent, mag de redactie van onze krant een seintje geven op west@hln.be.


(SVR/CDR)