Hinder op komst door werken aan rotonde Bruggesteenweg

De rotonde in Gits wordt tien dagen lang gedeeltelijk afgesloten voor werken
Google Streetview De rotonde in Gits wordt tien dagen lang gedeeltelijk afgesloten voor werken
Vanaf maandag 16 september starten in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer asfalteringswerken ter hoogte van de rotonde aan de kruising van de Stationsstraat en de Bruggesteenweg in Gits. De werken zullen tien dagen duren.

De toplaag in asfalt aan de rotonde wordt vernieuwd en er wordt ook een nieuwe bushalte aangelegd op de Bruggesteenweg, net naast de rotonde. Tijdens de werken zal het verkeer beurtelings kunnen passeren met driekleurige werflichten. Fietsers moeten een omleiding volgen. Wie richting Roeselare moet dient via de Middenstraat, de Sint-Tillostraat, de Stationsstraat en de Gudrunstraat te rijden, wie naar Lichtervelde moet kan via de Koolskampstraat, de Bollestraat en de Middenstraat rijden.

Onder voorbehoud van gunstig weer zullen de werken afgerond zijn tegen vrijdag 27 september.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.