Gitse badmintonclub speelt met de kerstmuts op

De Gitse badmintonclub hield voor het eerst een kersttornooi
Sam Vanacker De Gitse badmintonclub hield voor het eerst een kersttornooi
Opmerkelijk zicht in sporthal Ogierlande vrijdagavond. De Gitse badmintonclub organiseerde er voor het eerst een kerstwedstrijd. De leden wisten het thematornooi te appreciëren en stonden op het plein mét kerstmuts.

De badmintonclub van Gits bestaat intussen 42 jaar en telt op dit moment 115 leden. “We beslisten om 2018 af te sluiten met een ludieke uitsmijter”, vertelt Jonas Maes. “Voor ons allereerste kersttornooi riepen we de leden op om in thema te komen opdagen en daar kregen we heel wat respons op. Om het kerstthema nog wat extra in de verf te zetten speelden er tijdens de wedstrijdjes ook wat kerstmuziekjes en won de mooist uitgedoste speler een extra prijs. Alle plaatsen waren overigens snel bezet. Het begin van een nieuwe jaarlijkse traditie.

Maes geeft nog mee dat geïnteresseerden steeds welkom zijn, ongeacht niveau. Op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond speelt de club in Gits. Op donderdagavond is het in Hooglede te doen. Contact opnemen kan via jonas@maessport.be of 0474 27 09 39

Heel wat leden van de Gitse badmintonclub speelden met kerstmuts op
Sam Vanacker Heel wat leden van de Gitse badmintonclub speelden met kerstmuts opReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.