Finaleplaats voor Taylor in Belgium’s Got Talent?

Taylor Plysier
VTM Taylor Plysier
Het jonge katapulttalentje Taylor Plysier uit Gits is vanavond opnieuw te zien in de laatste studioshow van Belgium’s Got Talent. Taylor is amper 13 jaar, maar maakt al langer furore in de wereld van het katapultschieten.

Dit weekend weten we wie van de acht resterende kandidaten doorstoot naar de finale van Belgium’s Got Talent. Vanavond staat de zesde en laatste studioshow op het programma en de laatste finalisten worden zaterdag in een Facebook Live onthuld. Vorige week kon de goochelact van Steven Delaere de jury het meest bekoren en stuurden de kijkers de 14-jarige operazangeres Camille Beniest naar de finale, maar ook streekgenote Taylor Plysier maakt nog kans op een van de twee finaleplaatsen. Stemmen kan vrijdag vanaf 22.45 uur tot middernacht. Dat kan gratis op vtm.be of via sms.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.