"Op schema voor eindronde"

MAARTEN SOENS - EENDRACHT HOOGLEDE

Coach Wesley Samyn zag vorig weekend zijn Eendracht Hooglede met 2-3 winnen op het veld van Veurne waardoor het op een mooie vierde plaats blijft.

DERDE PROVINCIALE A

Tevredenheid troef in het Hoogleedse kamp en dat beaamt ook de 25-jarige Roeselarenaar Maarten Soens, opvoeder in het MMI in Kortemark.


"Ik ben als verdediger aan mijn vierde seizoen bij Hooglede bezig en voeg er straks nog eentje aan toe", lacht Soens. "We verloren spijtig genoeg wel de nodige punten tegen enkele mindere goden uit de reeks en konden ook nog niet winnen tegen de ploegen van de top drie. Op Westrozebeke waren we er twee weken geleden heel dicht bij, maar door pech en een zwakke arbitrage leverde die korte trip geen punten op."

Belangrijke weken

"Met onze vierde plaats zitten we in elk geval op schema voor de eindronde", gaat Soens voort. "Nu staan we echter voor twee belangrijke weken met twee duels met evenveel rechtstreekse concurrenten. Zondag krijgen we Geluveld over de vloer en een weekje later trekken we naar Zonnebeke. Als we in die twee wedstrijden de nodige punten weten te pakken, ziet ons plaatje er prima uit", klinkt het tot besluit bij Soens. (BPN)