OCMW organiseert speelgoedinzameling

Archieffoto: OCMW Holsbeek bezorgt minder gegoede gezinnen speelgoed.
Vertommen Archieffoto: OCMW Holsbeek bezorgt minder gegoede gezinnen speelgoed.

In december organiseert het OCMW van Holsbeek naar jaarlijkse traditie een speelgoedinzameling. Nieuw en tweedehandsspeelgoed kan maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 december van 14 tot 16 uur binnengebracht worden aan het OCMW in Holsbeek, aan de Dreef. Wie zorgt voor een gift, mag zeker zijn van een mooie eindbestemming. Want ieder verkregen speelgoedje wordt tijdens de kerstperiode geschonken aan kinderen van de gemeente.

“Daar waar het voor de ouders omwille van financiële redenen moeilijk is om de Kerstman te bestellen, probeert de sociale dienst een pakje achter te laten. Een warm gebaar dat, dankzij de steun van heel wat helpende handen (ouders, kinderen, scholen, handelaars...), ook de voorbije negen jaar heeft geleid tot een groot succes in Holsbeek. Speelgoed (onbeschadigd, volledig en in de originele verpakking) voor alle leeftijden is welkom, maar ook hippe tienerspullen zijn zeer gewenst”, zo meldt de gemeente Holsbeek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.