OCMW Holsbeek ontvangt kerstpakketten van Lions Club Sint-Pieters-Rode

OCMW Holsbeek ontvangt kerstpakketten van Lions Club Sint-Pieters-Rode. Op de foto onder meer Sebastiaan Rutten, voorzitter van de Club, Pieter Lernout, voorzitter van de commissie Kerstpakketten, Ria Verstraelen, algemeen directeur gemeente/OCMW en Anne Van Goidsenhoven, voorzitter Bijzonder Comité Sociale Dienst.
ADPW OCMW Holsbeek ontvangt kerstpakketten van Lions Club Sint-Pieters-Rode. Op de foto onder meer Sebastiaan Rutten, voorzitter van de Club, Pieter Lernout, voorzitter van de commissie Kerstpakketten, Ria Verstraelen, algemeen directeur gemeente/OCMW en Anne Van Goidsenhoven, voorzitter Bijzonder Comité Sociale Dienst.

Voor het negentiende jaar op rij schonk de Lions Club kerstpakketten aan het OCMW om inwoners met beperkte middelen materieel te ondersteunen tijdens de feestdagen. Ieder pakket werd rijkelijk voorzien van diverse food en non-food artikelen die mee de feesttafel vullen. Een warm gebaar, zodat ook Holsbekenaren met beperkte financiën kunnen genieten van wat extra’s tijdens de eindejaarsperiode.

De maatschappelijk werkers van de sociale dienst stonden in voor de bedeling van de pakketten aan de cliënten van het OCMW. Het OCMW plaatst dit warme initiatief graag in de kijker.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.