Nieuw inschrijfsysteem voor jeugd- en sportkampen vanaf 1 januari

Nieuw inschrijfsysteem voor jeugd- en sportkampen in Holsbeek vanaf 1 januari 2020.
ADPW Nieuw inschrijfsysteem voor jeugd- en sportkampen in Holsbeek vanaf 1 januari 2020.

Vanaf 1 januari 2020 start de gemeente Holsbeek met één digitaal platform voor alle inschrijvingen voor de sport – en jeugdactiviteiten. “Met dit nieuw digitaal platform maken we het de Holsbekenaren een pak gemakkelijker om zich in te schrijven. Voortaan kan je met één gezinsprofiel je kroost inschrijven voor de speelpleinwerking, een sportkamp in de zomer vastleggen of je tiener meesturen naar een pretpark”, vertelt Bram Van Baelen (CD&V), schepen van jeugd, sport en onderwijs.

“Ook de voor – en naschoolse opvang van de gemeentelijke basisscholen komt in dit systeem. Elke leerling zal een badge krijgen waarom hij automatisch wordt in – of uitgeschreven in de opvang. De facturatie verloopt vervolgens automatisch”, aldus Van Baelen.

Door technische problemen met het nieuwe platform moest de opstart ervan twee dagen worden uitgesteld. Lore is mama van twee kinderen en woont in Holsbeek: “Het invoeren van ons gezinsprofiel vroeg wel wat tijd. Gelukkig werd ons oud profiel overgezet naar dit nieuwe systeem. Eens alles aangevuld, kan je heel vlot inschrijven voor alle activiteiten, van sportkamp tot kinderopvang”, meent zij.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.