Liberale Vrouwen van Holsbeek promoten Facebookpagina met... naaktfoto

De Liberale vrouwen van Holsbeek staan schijnbaar in hun blootje achter een rij hortensia's in de boomkwekerij van Anne Van Goidsenhoven.
Foto Vertommen De Liberale vrouwen van Holsbeek staan schijnbaar in hun blootje achter een rij hortensia's in de boomkwekerij van Anne Van Goidsenhoven.
De Liberale Vrouwen Holsbeek wilden hun Facebookpagina in de kijker zetten. Dat doen ze met een foto waarop vijf bestuursleden schijnbaar naakt gaan. Het plaatje diende aanvankelijk om het jaarlijkse cultuurweekend van Holsbeek luister bij te zetten. Initiatiefneemster Anne Van Goidsenhoven liet het beeld nemen in haar boomkwekerij.

Het thema van het cultuurweekend was "Holsbeek in zijn blootje". De foto hing zelfs in een tentoonstelling op het Kasteel van Horst. Op de foto staan bestuursleden Sonia Van Haecht, Suzy Vanderheyden, Martine Van Hoorebeek, Anne zelf en Anita Brandts.


"Het lijkt alsof we naakt zijn, maar dat is niet zo. Je zou het misschien niet denken, maar we hebben nog behoorlijk wat kleren aan. Ik vind het zelf een mooie foto, een kunstfoto.


De Liberale Vrouwen zijn te vergelijken met het KWB en hebben niets te maken met politiek. Ze bestaan in onze gemeente al vele decennia, dus het was eens tijd voor een omslagfoto voor onze Facebookpagina. Die werd ondertussen al veel gedeeld en stond ook op de flyer van de Liberale Vrouwen Nationaal. Ik heb me erna afgevraagd of ik er wel goed aan deed, maar ik vind dat je af en toe moet shoqueren. We zijn al bij al nog braaf geweest", besluit Anne. (SVDL)