Holsbeek hernieuwt intentie om werk te maken van gezondere inwoners

Holsbeek hernieuwt intentie om werk te maken van gezondere inwoners.
Vertommen Holsbeek hernieuwt intentie om werk te maken van gezondere inwoners.

Het lokale bestuur van Holsbeek hernieuwt zijn intentie om werk te maken van gezondere inwoners. Dat doet het bestuur door het charter ‘Gezonde Gemeente’ opnieuw te ondertekenen. Met de ondertekening engageert Holsbeek zich om tijdens de legislatuur 2019-2024 inwoners te stimuleren om gezond te leven in een gezonde omgeving.

In 2013 ondertekende het toenmalige bestuur van Holsbeek een eerste keer het charter ‘Gezonde Gemeente’. Op 22 juni zette schepen Anne Van Goidsenhoven (Open Vld) haar handtekening opnieuw onder het charter. “Door het charter Gezonde Gemeente opnieuw te ondertekenen, tonen we dat gezond leven in een gezonde omgeving een belangrijk thema is voor Holsbeek. We willen dat de gezonde keuze hier de meest makkelijke keuze wordt”, zegt Van Goidsenhoven.

In samenwerking met lokale organisaties, verenigingen en Logo Oost-Brabant geeft Holsbeek zo niet alleen uitvoering aan de eigen lokale ambities. Het lokaal bestuur helpt tegelijk mee aan de realisatie van de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen en de internationale duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Holsbeek hernieuwt intentie om werk te maken van gezondere inwoners.
Vertommen Holsbeek hernieuwt intentie om werk te maken van gezondere inwoners.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Vingerhoets

    Is dat nog meer drempels en wegversmallingen aanleggen zodat het verkeer moet remmen en opnieuw optrekken(fijn stof) en s'morgens om 5 uur met aanhangwagen over zo een drempel te vliegen?