Chartreuzenbos feeëriek decor van Jazzwood

Aandachtig publiek tijdens JazzWood.
Vertommen Aandachtig publiek tijdens JazzWood.
Het Chartreuzenbos vormt op zaterdag 24 augustus al voor de negende keer het feeërieke decor van Jazzwood. Het festival staat garant voor een muzikale topavond in een betoverend mooie omgeving. De muzikale magie wordt dit jaar verzorgd door het Bert Joris Quartet, Kristen Cornwell Trio en Stefan Bracaval QU4RTET.

Het recept van Jazzwood is beproefd: drie hoogstaande optredens in het unieke decor van het Chartreuzenbos (Holsbeek – Lubbeek). Voor het muzikale programma kan het festival al jaar en dag rekenen op de deskundige smaak van Jan Muës. Een andere gevestigde waarde, radiocoryfee Marc Van den Hoof, praat de optredens aan elkaar.

Voor het derde jaar op rij start Jazzwood met een poëtische proloog. Taalnet en Agentschap Natuur en Bos organiseren in de namiddag van zaterdag 24 augustus een poëziewandeling rond het terrein van Jazzwood. De wandeling wordt geleid door de ervaren gids Gert Verbruggen (ANB) en op verschillende stops draagt het Holsbeeks schrijverscollectief ‘Taalent’ gedichten voor. Dit jaar staat de boswachter in de kijker. De wandeling vertrekt om 14 uur aan Het Bed Van Napoleon in de Kortrijkstraat in Lubbeek. Jazzwood zelf begint om 19 uur. Jazzwood is volledig uitverkocht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.