Exclusief voor abonnees

Bente (31) overleefde ongeval waarbij vriend Christophe (26) het leven liet: “Ik hou me sterk voor mijn dochter, maar de momenten alleen zijn moeilijk”

Bente brak al haar ribben, haar heup op drie plaatsen, schouderblad en sleutelbeen. Ze werd in kunstmatige coma gehouden om de pijn te kunnen verdragen.
vertommen Bente brak al haar ribben, haar heup op drie plaatsen, schouderblad en sleutelbeen. Ze werd in kunstmatige coma gehouden om de pijn te kunnen verdragen.
Het ongeval op de Rijksweg in Holsbeek waarbij Christophe (26) het leven liet, laat diepe sporen na bij Bente Hermans (31). Twee maanden na de fatale dag blikt de vriendin van de jonge vader terug. Zij zat als passagier in de wagen en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ze lag meer dan een week in coma. “Ik was nog bij bewustzijn toen ik uit het wrak gehaald werd. Toen wist ik al dat Christophe het niet overleefd had”, vertelt ze. Het Leuvense parket sluit niet uit dat het Agentschap Wegen en Verkeer gedagvaard wordt.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen