Beauty- en hairproducten aan huis geleverd, net als haarverfproducten met de nodige borstels

Evi levert aan huis, ook vervingen zodat mensen thuis hun haar kunnen kleuren.
Trenza Evi levert aan huis, ook vervingen zodat mensen thuis hun haar kunnen kleuren.
Nu alle kapperszaken verplicht gesloten blijven komt kapster Evi Hendrickx van kapsalon Trenza in  Nieuwrode met een origineel alternatief voor mensen die liever niet grijs kleuren binnen enkele weken. Ze levert beauty- en hairproducten aan huis maar ook “vervingen”, zeg maar haarkleurverf,  die ze maakt “à la tête du client”. 

“Wanneer de berg niet naar Mozes komt, gaat Mozes naar de berg. Veel klanten vrezen dat hun kleuring binnen enkele weken volledig uitgegroeid is en daarom bedacht ik dit idee”, begint Evi haar verhaal. “Je kan alle haircare-, body- en skincare producten bestellen van een bepaald merk maar je kan ook zelf je haar thuis kleuren en daarvoor maken we dan een kleuring die op maat van elke klant wordt gemaakt. Kwestie van  kleurblunders te voorkomen”, gaat de kapster verder. 

Wanneer je een kleuring bestelt, krijg je er meteen ook de nodige tools bij om zelf aan de slag te gaan. “We bezorgen je de nodige penselen zodat je vlot je haar kan kleuren en via mail geef ik eenieder een handleiding mee. De penselen kunnen ze achteraf in onze dropbox steken aan het kapsalon. Nu maar hopen dat ze het niet te goed leren en ze na de coronacrisis terugkeren naar het kapsalon he”, lacht de kapster.

Klanten zijn alvast blij met het initiatief ook al heeft Evi woensdagochtend haar oorspronkelijke formule al moeten bijschaven door de verstrengde maatregelen inzake.  “Ik krijg super veel sms-jes en berichten van klanten die het super fijn vinden. Het oorspronkelijk idee was om de bestelling klaar te zetten zodat de klanten hun verfpakket of andere producten konden afhalen maar dat mag intussen niet meer en daarom leveren we het nu aan huis. Vanzelfsprekend houden we rekening met de richtlijnen en respecteren we alle veiligheidsmaatregelen”, legt de kapster uit.

Vervingpakket, gemaakt op maat van elke klant en met de nodige tools om je haar zelf te verven.
Trenza Vervingpakket, gemaakt op maat van elke klant en met de nodige tools om je haar zelf te verven.
De dropbox aan het salon waar klanten hun doosjes en penselen instoppen na gebruik zodat er geen contact hoeft te zijn.
Trenza De dropbox aan het salon waar klanten hun doosjes en penselen instoppen na gebruik zodat er geen contact hoeft te zijn.

Meer beelden van Vlaanderen tijdens de coronacrisis vind je hier.