Bart Kaëll hoofdact van Pleinkermis

Organisatoren Plein Kermis in Holsbeek met Michel Crab, Luc Verreckt en Chantal Raeymaekers
Vertommen Organisatoren Plein Kermis in Holsbeek met Michel Crab, Luc Verreckt en Chantal Raeymaekers

Van vrijdag 9 tot maandag 12 augustus vindt Pleinkermis in Holsbeek-Plein plaats. “Onder impuls van hoofdorganisator ‘En-ga-ged-? op de Plein’ en in samenwerking met een tiental verenigingen uit Holsbeek-Plein en omstreken, zorgen wij voor een goed gevuld programma dat voor iedereen, jong en oud, heel wat te bieden heeft”, zo vertelt Michel Crab, één van de organisatoren van En-ga-ged-?

Vrijdag 9 augustus begint met de zesde Kermiskwis. Aansluitend hierop organiseert Jeugdhuis Tveldeke terug zijn ‘Foor Foaf’. Zaterdag 10 augustus start om 16 uur de 22e bierloop over een uitdagend, heuvelachtig parcours langs de bospaadjes van de Kesselberg. Voordien kunnen de kinderen van 0- 12 jaar reeds hun eigen plaatselijk parcours afleggen. Die avond, om 22.45 uur, treedt niemand minder dan Bart Kaëll op in de grote feesttent. “Vooraf warmen we het publiek op met een optreden van Betty en de Benny’s. Om 8 uur zondagmorgen beginnen we al met een mountainbiketocht over de mooie maar niet te onderschatten Hagelandse heuvels. ’s Middags zorgen we dan weer naar jaarlijkse gewoonte voor de lekkerste mosselen in Holsbeek en omstreken”, aldus Crab. Alle inlichtingen zijn terug te vinden op de website www.pleinkermis.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.