Limburgse chocolatier maakt
feestpraline met wijnkasteel

Chocolatier Ovidias brengt de Chardonnay Sublime op de markt. Het gaat om een praline die speciaal naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de chocolatier werd gemaakt.
Mine Dalemans Chocolatier Ovidias brengt de Chardonnay Sublime op de markt. Het gaat om een praline die speciaal naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de chocolatier werd gemaakt.
Zaakvoerder en medewerkers van chocolatier Ovidias mogen 40 kaarsjes uitblazen. Reden genoeg voor Ovidias om een feestpraline te maken en op de markt te brengen. Het werd de Chardonny Sublime. “Het is een op en top praline van Limburgse makelij”, aldus de chocolatier. “Een praline die past bij een glaasje bubbels.” In haar zoektocht naar het nieuwe product kwam Ovidias uit bij het wijnkasteel van Genoelselderen, een deelgemeente van Riemst.

Een roompraline

“Samen hebben we gezocht naar een praline met de smaak van een chardonnay, wijn die op het domein van Genoels-Elderen geproduceerd wordt”, vertelde de chocolatier. “Het resultaat is een roompraline die een huwelijk vormt tussen de Belgische chocolade van ons en de frisse smaak van de chardonnaydruif van het wijnkasteel.” De praline is niet enkel een smaakbom. Ook de verpakking ervan is uniek. Ze wordt in een feestelijk wijnkistje gepresenteerd. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.