Nu zondag derde Nero-wafelenbak

De wafelenbak van Nero lokte vorig jaar heel wat volk.
Baert Marc De wafelenbak van Nero lokte vorig jaar heel wat volk.
Aan het gemeenschapscentrum Felix Sohie in Hoeilaart wordt op zondag 4 november de derde Nero-wafelenbak georganiseerd. De eerste editie kwam er na de afscheidsplechtigheid van Marc Sleen, de geestelijke vader van Nero.

Sleen overleed twee jaar geleden. Na de begrafenis werden alle Hoeilanders getrakteerd op een wafel, naar analogie met de stripverhalen van Nero die telkens afgesloten werden met een wafelenbak. Wegens het grote succes werd de wafelenbak ook vorig jaar georganiseerd en ondertussen lijkt het een echte traditie te worden, want ook nu zondag worden er weer tientallen wafels gebakken aan het gemeenschapscentrum Felix Sohie. Hoeilanders zijn er tussen 14 en 17.30 uur welkom voor een gratis wafel en een drankje. Ook enkele levende stripfiguren tekenen present.

De organisatie van de wafelenbak ligt in handen van Nero & Co in samenwerking met de dienst Vrije Tijd en de Stichting Marc Sleen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.