Man kan breuk niet verkroppen en stuurt 330 whatsappjes in 4 dagen naar ex

Baert Marc
Een man uit Hoeilaart riskeert 6 maanden cel met uitstel voor belaging. Hij kon het niet verkroppen dat zijn vriendin een punt achter hun relatie had gezet en uitte dit op een foute manier. 

In november 2018 zette zijn vriendin een punt achter hun relatie, die maar liefst 18 jaar duurde. Dit kwam logischerwijze hard aan bij de man. Hij begon haar te overstelpen met berichten. “Niet minder dan 330 op 4 dagen tijd”, aldus het parket. Hier bleef het niet bij. Hij gooide een handtas in haar tuin en stond op de meest onvoorspelbare momenten op haar werk. Zijn ex diende klacht in en de man werd tot drie keer toe verhoord maar nog bleef hij haar stalken. 

Op 1 maart van dit jaar verscheen hij aan haar werk en beet hij haar toe ‘dat hij haar knieën zou kapotschieten’. “Dat gaat toch allemaal zeer ver. We hebben in het recente verleden nog gezien tot wat dergelijk gedrag kan leiden”, aldus haar advocaat, “zelfs nu ziet hij nog steeds de problematiek niet in.” Uitspraak op 5 december. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.