Jong en wat ouder swingt op tiende editie Sexy Summertime Festival

Een zwembad, een strandje, cocktails en muziek: dat waren de ingrediënten van het Sexy Summertime Festival in Hoeilaart.
Dieter Nijs Een zwembad, een strandje, cocktails en muziek: dat waren de ingrediënten van het Sexy Summertime Festival in Hoeilaart.
Een strand in Hoeilaart? Daarvoor moest je zaterdag naar het plein voor gemeenschapscentrum Felix Sohie afzakken. Het Sexy Summertime Festival was er aan zijn tiende editie toe. Zowel jong als wat ouder kwam er aan zijn trekken.

Traditiegetrouw werd enkele tonnen zand aangevoerd, plaatste de organisatie een zwembadje en werden verfrissende cocktails geserveerd. Het was misschien niet echt tropisch weer, maar dat lieten de bezoekers van het Sexy Summertime Festival niet aan hun hart komen. De jongsten konden swingen op de hits van de Ketnet-groep #LikeMe. Nadien stonden The Olympics, Zebras are timeless (Z.A.T.) en A Murder in Mississippi nog op het podium.

Het festival was dit jaar al aan zijn tiende editie toe, maar mogelijk was het ook de laatste. Het organiserende comité gaat immers op zoek naar opvolgers. Komen die er niet, dan zal het hoogstwaarschijnlijk bij tien edities blijven.

Sexy Summertime Festival Hoeilaart
Dieter Nijs Sexy Summertime Festival HoeilaartReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.