Inwoners kunnen vervolgenquête ‘Werken aan de Ring’ invullen

Ook met het oostelijk deel van de Brusselse ring - hier in Groenendaal - heeft De Werkvennootschap vernieuwingsplannen.
Lukas Ook met het oostelijk deel van de Brusselse ring - hier in Groenendaal - heeft De Werkvennootschap vernieuwingsplannen.
Na een eerste enquête over de herinrichting van het oostelijk deel van de Brusselse ring, kunnen de inwoners van de druivengemeenten nu een vervolgenquête invullen.

De Werkvennootschap is momenteel volop bezig met het studeren van alternatieven en varianten voor de herinrichting van de snelweg. De eerste enquête was gericht op het verzamelen van informatie over welke vervoersmiddelen omwonenden neemt, welke en waar ze moeilijkheden ondervinden op de weg en op welke manier de leefomgeving verbeterd kan worden. Uit de resultaten van deze enquête en het onderzoek kwamen 46 verschillende mogelijke projecten: van kleine ingrepen zoals een fietspad tot grote zoals een ecoviaduct. In deze tweede enquête krijgen de deelnemers deze voorstellen te zien en kunnen ze ze evalueren. De vragenlijst kan ingevuld worden op https://ringoost.be/nl.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.