Hoeilanders smullen van Nero-wafels

De Nero-wafels vielen duidelijk in de smaak.
Baert Marc De Nero-wafels vielen duidelijk in de smaak.
Tientallen Hoeilanders zakten zondagmiddag naar gemeenschapscentrum Felix Sohie af voor de derde wafelenbak ter ere van Marc Sleen, de geestelijke vader van stripfiguur Nero. Sinds zijn dood in 2016 is de wafelenbak een traditie in de druivengemeente.

De Nero-albums worden steeds afgesloten met een wafelenbak en na de afscheidsplechtigheid van Marc Sleen twee jaar geleden werden alle Hoeilanders getrakteerd op een gratis wafel. Wegens het grote succes werd de wafelenbak ook vorig jaar georganiseerd en ook toen daagden tientallen inwoners op. Voor de vereniging Nero & Co was dat het sein om er een traditie van te maken en dus werden ook zondag honderden wafels gebakken. Enkele levende stripfiguren zorgden voor de nodige ambiance tijdens de wafelenbak. 

Baert MarcReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.