Gezocht: nieuwe naam voor vernieuwde sport- en jeugdsite

Onder meer de sporthal van Hoeilaart wordt momenteel helemaal vernieuwd.
Baert Marc Onder meer de sporthal van Hoeilaart wordt momenteel helemaal vernieuwd.
De werken voor de vernieuwing van de sport- en jeugdsite Koldam zijn nog volop bezig, maar nu al zoekt het schepencollege een nieuwe naam voor het complex. Hoeilanders kunnen tot en met 30 april voorstellen indienen.

De sport- en jeugdsite tussen de Koldamstraat en de Kapelstraat wordt momenteel volledig vernieuwd. Zowel de sporthal, de tennisaccommodatie als de voetbalinfrastructuur worden er aangepakt. Er komt ook een nieuw jeugdcentrum. De gemeente vraagt Hoeilanders om mee een nieuwe naam voor het complex te kiezen. Tot en met 30 april kunnen de voorstellen ingediend worden via www.hoeilaart.be/naam-koldamsite of via een brief naar Gemeente Hoeilaart, communicatiedienst, Jan van Ruusbroecpark, 1560 Hoeilaart. Inwoners die een voorstel indienen, wordt gevraagd om uit te leggen waarom ze die naam voorstellen.

Stemmen

Een werkgroepje, bestaande uit vertegenwoordigers van de sportraad, jeugdraad en seniorenraad, zal samen met de gemeente uit alle inzendingen drie tot vijf namen selecteren. Deze namen worden vervolgens bekendgemaakt. Daarna krijgt heel Hoeilaart de gelegenheid om via de Hoeilaart-app te stemmen. De naam met de meeste stemmen wint en mag zich aan een mooie prijs verwachten.

Sport en jeugdsite Hoeilaart
Dieter Nijs Sport en jeugdsite Hoeilaart
Sport en jeugdsite Hoeilaart
Dieter Nijs Sport en jeugdsite HoeilaartReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.