Week van de Afvalophaler

Van 19 tot 23 november vindt de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter plaats. Afval correct buiten plaatsen of aanbieden op het recyclagepark is een kleine moeite, maar betekent veel voor de afvalophalers en recyclageparkwachters.
De sticker van de actie
RV De sticker van de actie

Door het correct aanbieden, zorgt men voor hun veiligheid, wordt zwerfvuil vermeden en kan de ophaling of het bezoek aan het recyclagepark vlot verlopen. Deze maand zijn er stickers verkrijgbaar in het gemeentehuis, waarmee men respect kan tonen. Kleef ze op afvalzak of -container, of maak een foto van de bestickerde afvalzak of -container en post hem op sociale media met de hashtag #HouHetNet. De website aangemaakt voor de campagne is reeds live: www.houhetnet.be 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.