Voorzitters Gewoon Wit in duobaan

Gewoon Wit ging naar de gemeenteraadsverkiezingen als nieuw politiek project in Hoegaarden. Dankzij de frisse wind van onafhankelijke, nieuwe mensen en de ervaring van reeds gevestigde waarden in de Hoegaardse politiek, werd de eerste campagne een succes met 20,9% van de stemmen. Om de nieuwe partij te leiden werden nu twee voorzitters aangesteld.

Bert Winnen en Geert Derom in een duobaan (Foto Gewoon Wit)
RV Bert Winnen en Geert Derom in een duobaan (Foto Gewoon Wit)

Vier mandatarissen namen sinds januari hun taak op bij Gewoon Wit: Lucia Dotremont, Herwig Princen en Eva Ylen in de gemeenteraad, Sarah Dumoulin in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Ondertussen werden twee voorzitters aangesteld in een duobaan. Geert Derom en Bert Winnen zullen de leiding nemen van dit gedreven team. Geert zal zich als nieuwkomer in de politiek engageren om Gewoon Wit nog meer op de kaart te zetten. Samenwerken met Bert ziet hij als een leerschool, omdat hij het reilen en zeilen al goed kent. Vanuit zijn ervaring met Open VLD wil Bert verder bouwen aan de visie en het programma van deze politieke formatie een vooral aan open communicatie met de Hoegaardiers. Bert is reeds vele jaren actief bij Open VLD Hoegaarden en is tot op heden voorzitter van de MAR, de milieuadviesraad. Daarnaast is hij energiedeskundige en runt hij Winergy Expertise. Als voormalig hoofdtuinman van de Tuinen van Hoegaarden is ook Geert geen onbekende. Ondertussen startte hij zijn eigen zaak ‘Felgroen’ en werkt hij als zelfstandig tuinaannemer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.