Volle Petrol met de Totale Waanzin

Op 8, 9 en 10 november wordt in ’t Paenhuys de 26ste editie van ‘Den Armistis’ gebracht, opnieuw een combinatie van muziek, sketches en theater onder het thema: “Volle Petrol”. Er zijn drie voorstellingen gepland, maar de kaarten vliegen nu al de deur uit. Zo snel mogelijk reserveren is de boodschap.
De Totale Waanzin
HCH De Totale Waanzin

De Armistis-concerten zijn een begrip geworden in de regio. “We volgen het beproefde concept van de vorige jaren. Uiteraard brengt de Totale Waanzin een aantal van hun klassiekers en minder bekende nummers. Vorig jaar hebben we een aantal gefilmde sketches gebracht, zoals indertijd bij de Hoegaardse revue. Ook dit jaar hebben we een 10-tal filmpjes gemaakt. De opnames zijn trouwens nog altijd bezig. Uiteraard worden nog een aantal sketches live gebracht. Verder zijn er nog gastoptredens van een aantal lokale ‘vedetten’ als Fred Depré, Chris Michel en Herman Vandermeulen. Dit alles resulteert opnieuw in een ‘Armistis konsaar’ met een onuitgegeven muzikaal totaal-spektakel”, aldus Luc Vandeplas, de scenarist van het gebeuren.

De Armistis concerten vinden plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november, telkens om 20 uur in de kelder van ’t Paenhuys aan de Stoopkensstraat. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop, 12 euro aan de kassa. Reserveren kan door storting op rekeningnummer BE45 0689 3181 7389 van De Totale Waanzin, met vermelding van naam, het aantal plaatsen en de gekozen dag. Info: 0496/72.53.07
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.