Verkoop en gratis proeverij van Moutgaarden

De brouwers van het Moutgaarden Brewing Team
Christian Hennuy De brouwers van het Moutgaarden Brewing Team
Op zaterdag 28 december is er aan de poort van de pastorietuin in Outgaarden van 10 uur tot 12 uur, verkoop van het plaatselijke bier Moutgaarden en gratis degustatie. In de namiddag, van 14 tot 17 uur wordt dit nog eens overgedaan aan het Paenhuys aan de Stoopkensstraat in Hoegaarden

Vijf weken na de lancering vanMoutgaarden waren de projectverantwoordelijken van het Moutgaarden Brewing Team al door hun voorraad bier van 7% alc. heen, en was men al dringend aan een tweede brouwsel toe, zodat er op Palmzondag in Hoegaarden zeker Moutgaarden kan gedronken worden. Een deel van het bier wordt gereserveerd voor Kom op tegen Kanker. Ondertussen wordt ook de Tripel Moutgaarden van 8,5% verdeeld op fles.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.