Exclusief voor abonnees

Restorecensie: De Waterval ****

Het interieur van De Waterval
Bollen Het interieur van De Waterval
In Hoxem, een kleine deelgemeente van Hoegaarden, verwacht je eerder een café of een frituur. Toch herbergt het geen van beiden, wel een restaurant : De Waterval, waar eigenaar en kok Raf Paenhuys in de potten roert.

Het onthaal is warm, vlotjes en vriendelijk. We krijgen een tafeltje voor twee in de veranda die gezellig aanvoelt. Als aperitief bestellen we een Gin-Tonic en nemen de tijd om de menukaart te doorlopen. Het aperitief is vergezeld van een kruidenkaasje met tomaat; simpel maar lekker. Er is een zeer ruime kaart met voor ieder wat wils. Aangezien het wild-seizoen is aangebroken, besluiten we om ook hiervan iets te bestellen.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.