Pall maakt plaats voor 270 werknemers

Enkele directieleden bij het nieuwe gebouw van Pall.
Bollen Enkele directieleden bij het nieuwe gebouw van Pall.
Pall Life Sciences heeft zopas een nieuw gebouw geopend langs de bestaande site in Klein Overlaar. Er komt ruimte bij voor 60 personeelsleden. Die worden van de vestigingen in Brussel en Zaventem naar Hoegaarden overgebracht.

Pall Life Sciences bvba is gespecialiseerd in het aanleveren van processystemen en oplossingen binnen de biotech en farmaceutische industrie. Het bedrijf is marktleider in ultrazuivere en verpakkingen.


Directeur Raf Van Heel: "We zijn met dit bouwproject gestart in 2015, en we moesten investeringen losweken binnen onze eigen groep met 66.000 werknemers wereldwijd. Begin dit jaar hebben we onze partners geselecteerd en ondertussen is de bouw klaar. Het is een modern gebouw geworden dat veel daglicht toelaat. Heel wat medewerkers hebben er ook na hun uren aan gewerkt."


Mario Philips, algemeen directeur van Pall Biotech: "We voorspellen nog groei de komende jaren door onze innovatieve producten. Jammer dat De Lijn het voorstel heeft geweigerd om een bushalte ter hoogte van Pall in te richten, want er komen heel wat werknemers uit het Brusselse bij. En iedereen heeft toch de mond vol van mobiliteit en openbaar vervoer. Er komen 70 parkeerplaatsen bij en, met de reeds bestaande erbij, hebben we er net genoeg. Alleen bij de wisseling van de shifts is het soms zoeken."


(HCH)