Leerlingen GBS maken hun school met veel plezier proper

De mooimakers van het eerste leerjaar zijn er klaar voor.
Christian Hennuy De mooimakers van het eerste leerjaar zijn er klaar voor.
Een aantal leerlingen van de Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden (GBS) hebben deze week hun school met veel plezier proper gemaakt. Dat deden ze in het kader van het MOS-project dat instaat voor milieuzorg op school.

De twaalf leerlingen van het eerste leerjaar van juffrouw Kathleen hadden deze week de opdracht om de school proper te maken. Juf Kathleen: “De leerlingen keken ernaar uit. Voor mijn leerlingen was het de eerste keer, omdat zij deze week aangeduid waren om de drie speelplaatsen van de school, en ook een stuk van de Doelstraat, voor de school, proper te maken. Zo krijgt elke week een andere klas de opdracht.”

De leerlingen kregen speciale werkhandschoenen, grijpers, fluohesjes en petjes om hun taak, namelijk samen zorgen voor een propere omgeving, tot een goed einde te brengen. Na de nodige uitleg door de juf kon het werk beginnen. Het vuil werd in een speciale zak gedropt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.