Kruispunt Tommestraat weer open

Het vernieuwde kruispunt is weer opengesteld
HCH Het vernieuwde kruispunt is weer opengesteld
Het zo belangrijke kruispunt voor de mobiliteit in Hoegaarden - dat van de Tommestraat, Koning Albertlaan en Pastorijstraat - is weer open.

De werken liepen een week vertraging op, maar zijn nu - volgens de nieuwe planning - klaar. Als het kruispunt klaar is, betekent dit ook dat de werken aan de Koning Albertlaan bijna afgerond zijn en dat de route Doelstraat, Putzeysstraat, Gemeenteplein, Pastorijstraat en Tommestraat weer te gebruiken is door het verkeer. De bewoners van de nieuwe wijken aan het Kluisveld en de Maagdenblok hoeven ook niet meer langs Elst om te rijden. Het kruispunt werd aangepast aan rolstoelgebruikers met brede voetpaden, waardoor het overzicht in de bochten veel groter is. 

De werken aan het kruispunt begonnen eind januari, liepen wat vertraging op door het winterweer, maar zijn nu dus klaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.