Hauthemse Muziek Kabin opent bij kermis

Na maanden van passerassen in orde brengen, gevecht met vergunningen en keuringen is alles is in orde en kan “De Hauthemse Muziek Kabin vzw” starten. De officiële start vindt plaats bij Hauthem kermis.
Debby en Guy in de Hauthemse Muziek Kabin
RV Debby en Guy in de Hauthemse Muziek Kabin

Maanden geleden besloot Debby Debroeck, geruggensteund door Guy Rassart om de vergunningen van het pand in de Hauthemstraat 52 in Hauthem in orde te brengen om daar een vzw op te richten. “De bedoeling is om op vrijdagavond, zaterdag en zondag regelmatig muzikale evenementen te organiseren en vooral lokaal jong talent een kans te geven. De eerste, DJ Samantha, heeft ondertussen al een paar uurtjes achter de knoppen gestaan, maar we zoeken ook nog jong zangtalent dat zich kan bewijzen tijdens karaoke-namiddagen. Elk derde zondag van de maand organiseren we een dartswedstrijd en we denken ook aan een wandelclub en een kaartclub”, aldus Guy en Betty. Het weekend van Hauthem kermis op 3, 4 en 5 mei wordt beschouwd als de officiële start. Op vrijdag 3 mei is er vanaf 18 uur open terras, met om 21 uur DJ Nicolas Degreef. Op zaterdag is er vanaf 14 uur open terras en om 20 uur DJ Patje. Op zondag 5 mei is er open terras vanaf 14 uur en zijn optredens gepland van zangeres Cindy en DJ Samantha.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.