Gemeenteraadsleden krijgen eerste Rode Kruisstickers

De gemeenteraadsleden met de eerste Rode Kruisstickers
HCH De gemeenteraadsleden met de eerste Rode Kruisstickers

Laurence Poleunis, voorzitter van het Rode Kruis Tienen, kwam dinsdagavond op de raadszitting in Hoegaarden stickers van het Rode Kruis verkopen aan de voltallige gemeenteraad. “Officieel begint de week van het Rode Kruis en de verkoop van de zelfklevers donderdag om 14.30 uur. Maar we zijn al bij het College van Tienen gaan verkopen en nu in Hoegaarden. Donderdag gaan we nog naar de gemeenteraad in Boutersem, maandag naar het college van Glabbeek, en dan nog naar de raad in Lubbeek. Voor de rest staan we op alle kruispunten, op de markt in Tienen volgende vrijdag, en ook aan Colruyt, Aldi en Delhaize in Tienen. Het thema van de sticker is dit jaar Playmobil. Het is een grote sticker, maar er kunnen kleinere zelfklevers van losgemaakt worden”, aldus de voorzitter. 

Als beloning voor de goede samenwerking tussen Hoegaarden en het Rode Kruis schonk de organisatie een EHBO-tas voor de Hoegaardse gemeenteschool.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.