Gemeente informeert over fietspaden en rioleringswerken

Het fietspad aan de Goetsenhovenstraat in Outgaarden is dringend aan vernieuwing toe
Bollen Het fietspad aan de Goetsenhovenstraat in Outgaarden is dringend aan vernieuwing toe

Het ontwerpdossier voor de aanleg van een fietspad langs de Goetsenhovenstraat in Outgaarden is klaar. Vooraleer over te gaan tot uitvoering moeten er nog een aantal stappen genomen worden. Om deze stappen toe te lichten organiseert de gemeente een infoavond op maandag 17 juni om 19.30 uur in het gemeentehuis.

In augustus starten de riolerings-en wegeniswerken in Hauthem en op de Kauterhof. Aquafin en Fluvius leggen dan een gescheiden riolering aan in de straat en de volledige wegenis wordt vernieuwd. Op dinsdag 18 juni om 19 uur organiseert de gemeente een infoavond in het gemeentehuis over de geplande werken. Hier lichten de ontwerper en aannemer het plan, de verschillende uitvoeringsfases, de geplande omleidingen en contactpersonen toe.

Zoek het fietspad in Outgaarden
Bollen Zoek het fietspad in OutgaardenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.