BoskaBouwers klaar voor de verbouwingen

De BoskaBouwers zijn klaar voor de verbouwingen van het schooltje van de Boskabouters in Meldert. Na twee moeilijke jaren ziet het er weer rooskleurig uit voor de Boskabouters. Momenteel zijn er 14 kleuters in het schooltje en ook voor komend schooljaar zijn er verschillende nieuw kindjes voorzien. Nu kan weer de focus naar de verbouwingen.

De vrijwilligers bij de BosKabouwers in de keuken (Foto: Stefan Puttemans)
RV De vrijwilligers bij de BosKabouwers in de keuken (Foto: Stefan Puttemans)

De BoskaBouwers, dit is de groep vrijwilligers achter de verbouwingen aan het schooltje in de Meerstaat, organiseerden zopas met succes hun ‘Lentekriebels’ een driedaagse ten voordele van de bouw van de nieuwe school. Doordat de toekomst van de kleuterschool het afgelopen jaar zeer onzeker was, hebben de organisatoren zich de laatste tijd vooral gefocust op het behalen van het minimum aantal kleuters. Dat is gelukt, maar daardoor hebben de bouwplannen heel wat vertraging opgelopen. Ondertussen werden die bouwplannen enkele keren hertekend en zijn de nodige aanpassingen gedaan. Het schooltje beschikt over onvoldoende middelen om de verbouwing te organiseren. Vandaar dat er heel wat activiteiten georganiseerd worden om dit te sponsoren. In afwachting zijn de Boskabouters nog altijd gehuisvest in containerklassen aan het Sint-Janscollege in Meldert.

Zo zou de nieuwe school er moeten uitzien
RV Zo zou de nieuwe school er moeten uitzienReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.