Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Stockbeeld

Hoe uitgerust ben jij ’s morgens? Ontdek hier jouw slaapprofiel

Voel je ook dat je blijer en productiever bent als je een goede nachtrust hebt gehad? Logisch. ’s Nachts leg je de basis voor een topdag. Diverse onderzoeken leren ons echter dat meer dan de helft van de Belgen niet goed slaapt. Vaak is een foute matras (te oud, te hard, te zacht, …) hiervoor de boosdoener. Vreemd toch dat heel wat mensen de aankoop van een nieuwe matras toch uitstellen. Dit terwijl er vandaag keuze genoeg is. Laat je niet verleiden tot matrassen die voor iedereen goed zijn. Die perfecte universele matras bestaat niet. Mensen verschillen nu eenmaal in lengte, gewicht, vorm en slaapprofiel.

 1. Antwerpse juriste (25) mag haar grootvader niet bezoeken: “Wie heeft het recht om onze ouderen op te sluiten? Ze rouwen alleen, ze sterven alleen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse juriste (25) mag haar grootvader niet bezoeken: “Wie heeft het recht om onze ouderen op te sluiten? Ze rouwen alleen, ze sterven alleen”

  De Antwerpse juriste Beaudine Van Nuffel (25) kan het niet meer aanzien. Door de strikte coronamaatregelen in woonzorgcentrum Ruytenburg in Berchem is ze niet meer in staat haar dementerende grootvader te bezoeken. Haar grootmoeder overleed recent in het zorgcentrum. “Bomma smeekte op haar sterfbed om goed voor bompa te zorgen, het beleid van de overheid en het zorgcentrum zorgt ervoor dat ik mij belofte niet kan nakomen.”
 1. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto

 2. Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer
  Play

  Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer