Opnieuw tram van centrum Hoboken naar Antwerpen

Nu één spoor weer gebruikt kan worden, bedient de tram opnieuw de haltes Lelieplaats en Kioskplaats

Tram 4 rijdt weer naar de Lelieplaats.
De Lijn Tram 4 rijdt weer naar de Lelieplaats.

Tram 4 rijdt vanaf vandaag, vrijdag 5 april, opnieuw van het centrum van Hoboken naar de Groenplaats. Door werken in het centrum van Hoboken was het traject ingekort en reed de tot aan een tijdelijke halte ter hoogte van de d’Urselstraat. Nu één spoor weer gebruikt kan worden, bedient de tram opnieuw de haltes Lelieplaats en Kioskplaats.

Na de paasvakantie (vanaf dinsdag 23 april) rijdt tram 4 weer zijn vertrouwde traject van Hoboken via de Groenplaats naar Silsburg. Eenmaal de werken volledig achter de rug zijn, rijdt ook tram 2 weer naar Hoboken centrum. Nu keert tram 2 terug aan Zwaantjes.

Door de activiteiten voor de Ronde van Vlaanderen volgt tram 4 nog tot en met zondag (7 april) een aangepast traject van de Groenplaats richting Hoboken. Dat gaat  niet via de Nationalestraat, maar via de Huidevetterstraat, Lange Gasthuisstraat en Amerikalei naar de Bolivarplaats en zo voort naar Hoboken. Richting Groenplaats geldt de normale reisweg. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.